Welkom Kozijnen Deuren Contact


Tielse Kozijnenhandel B.V.
Tielseweg 36a
4012 BK Kerk-Avezaath
Telefoon 0344-655207
Fax 0344-655142
info@tielsekozijnenhandel.nl

 

 

 

Houten kozijnen dienen op regelmatige basis te worden onderhouden. Dit kunt u uiteraard uitbesteden aan een vakkundige schilder die er voor zorgt dat uw hout beschermd blijft van onder andere houtrot. Dit is een kostbare aangelegenheid, waardoor veel huiseigenaren dit karwei zelf uitvoeren. Deze klus kan echter alleen worden uitgevoerd als het weer u eigenlijk uitnodigt om lekker te genieten. Als genieten u meer aanspreekt dan op een steiger of ladder aan het schuren en schilderen te slaan, dan zijn kunststofkozijnen iets voor u!

Het idee leeft dat kunststof kozijnen erg duur zouden zijn. Afhankelijk van het aantal kozijnen, afmetingen van uw woning/gebouw, gekozen producten/materialen kan de investering variëren. Er is echter een wezenlijk verschil tussen kosten en een investering. Met kunststof kozijnen investeert u in uw woning en woongenot. Gemiddeld dienen de houten kozijnen eens per 2 jaar opnieuw geschilderd te worden en Vereniging Eigen Huis adviseert zelfs om uw schilderwerk elk jaar bij te werken en adviseert dit niet te doen tussen half oktober en half april. Wat dus betekent dat u tijdens de steeds schaarser wordende mooie dagen aan de arbeid moet, in plaats van te kunnen genieten. Dit brengt ook iedere keer een hoop geld en tijd met zich mee. Wat er in principe gebeurt is dat u de kosten van het onderhoud aan uw houten kozijnen in één keer betaald en hierop winst maakt.

Samenvattend valt het met “duur” reuze mee. U investeert in comfort, onderhoudsvriendelijkheid, uitstraling en veiligheid. Als u eigenaar bent van een woning/gebouw is dat voor u toch ook belangrijk?

Wilt u wél genieten van comfort, onderhoudsvriendelijkheid, uitstraling en veiligheid, maar ziet u toch op tegen de investering? Geen enkel probleem! De Tielse Kozijnenhandel neemt u zelfs dit uithanden. U kunt de kozijnen gewoon leasen, zónder dat wij uw financiële zaken willen weten. Zo hebt u wél de lusten, maar niet de lasten. Wij zijn hiervoor een samenwerking aangegaan met een gerenommeerde partij. Zij zijn hierin gespecialiseerd en hanteren dezelfde doelstelling als ons bedrijf.

Als professionele organisatie willen wij u voorzien in een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Om die reden hebben wij gekozen voor de producten van Thyssen.
Thyssen is een fabrikant van vele producten, waaronder kunststof kozijnen. Thyssen gebruikt hoogwaardige materialen en zet duurzaamheid en veiligheid voorop!

Het kunststof dat gebruikt wordt heeft een hoge duurzaamheid en is niet gevoelig voor de Nederlandse weersomstandigheden, waardoor het comfort, uiterlijk, kleur en vorm behouden blijven.

Om uw woning te voorzien van een optimale isolatie op het gebied van zowel warmte en koude invloeden als geluid maakt Thyssen gebruik van een drie kamersysteem. In combinatie met hoog rendementglas geniet u van het meest optimale comfort. Bovendien bespaart u hiermee flink op uw energiekosten.

Thyssen heeft twee soorten kozijnen in het assortiment:

Het AD profiel Het HL profiel
Dit profiel heeft een diepte van 60 mm en is al vele
jaren een met succes gebruikt en gewaardeerd profiel.
Dit profiel, wat ook wel het Holland profiel of verdiept profiel genoemd wordt, is speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld en heeft een diepte van 115 mm. Het voordeel van dit profiel is dat er aan het aanzicht van uw woning nauwelijks iets wijzigt. De Nederlandse houten kozijnen hebben nagenoeg dezelfde afmeting/diepte

De kozijnen van Thyssen kunnen met elk soort (isolatie)glas of panelen worden uitgevoerd. Ook kunnen alle kozijnen, ramen en deuren worden uitgevoerd met draaiend of draai-kiep beslag.

Binnen de kleurstellingen zijn ook alle kozijnen op uw wensen aan te passen. Wilt u een combinatie van kleuren, één kleur voor het gehele kozijn, houtdecor, etc. U hebt de keuze uit maar liefst 26 kleuren en ruime combinatiemogelijkheden.

Thyssen is ervan overtuigd een product te leveren van topkwaliteit. Om dit te bewijzen en u te verzekeren dat u de juiste keuze maakt wordt er op zowel de constructie als op het isolatieglas 10 jaar garantie gegeven.